9.4.2020

Nallepipo


Jokunen vuosi sitten eräällä reissulla ollessani törmäsin kaupassa nallepipoon. Ostin sen ja tein siihen yhteensopivat lapasetkin. Pipo on ajan mittaan nyppyyntynyt ja löystynyt eli mennyt hieman huonoon kuntoon, joten oli aika tehdä tilalle uusi.

Vanha nyppyinen nallepipo


Käytin uuteen pipoon Novita Hygge Wool -lankaa, joka on melko samantapaista materiaalia kuin vanhan pipon lanka. Värikin sopii lapasten kanssa yhteen lähes täydellisesti.


Pitkästä aikaa neuloin paksuilla puikoilla. Muutama yritys tarvittiin alussa että silmukkamäärä oli riittävä omaan päänympärykseen (pääni on yllättävän iso!). Korvat ja naaman osat tein virkkaamalla.


Korvista tuli pyöreämmät kuin vanhassa, eli siis enemmän nallemaiset :3 Naamastakin tuli söpö, vaikkei täysin suorassa olekaan :D

Nyt on hyvä mennä bongailemaan nalleja ikkunoilla!


3 kommenttia:

  1. Hei! Onpa söpö nallepipo :) Hygge-langan kestävyys käytössä kiinnostaa; onko pipo pysynyt kuosissa vai nyppyyntyykö ja venähtääkö Hygge-langasta neulottuna helposti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pipo on pysynyt hyvin muodossaan eikä ole venähtänyt, ei kauheasti nyppyyntynytkään, mutta "pörröisyyttä" on jonkin verran tullut. Ei ole tosin ollut mitenkään mahdottoman ahkerassa käytössä :)

      Poista
    2. Kiitos, kiva kuulla, ettei lanka ole ihan hurjasti nyyppyyntyvää.. Hygge Woolista tekisi kovasti mieleni jotain muhkeaa neuloa :D

      Poista