29.7.2021

Nallet laavulla

Mökillä käydessä rakensimme Paddingtonille ja hänen ystävälleen laavun. Laavu tehtiin mökin pihalle kaatuneen koivun oksista.

Nallet saivat laavuretkelle mukaansa kartan ja kompassin sekä evääksi marmeladivoileipiä ja marmeladia. Leivät ja purkit on tehty DAS-massasta ja maalattu akryyliväreillä. Purkkien kannet ovat pahvinpaloista.

Mukaan tarvittiin tietysti myös makuupussit. En ole taidokas ompelussa ja siksi vain toinen makuupussi on "oikea", toinen pelkkä rullattu kangas. Oikea makuupussi ei myöskään onnistunut hyvin (lievästi sanottuna...), mutta sopivasti taiteltuna näyttää Paddingtonin ystävän käytössä kyllin kelvolliselta.

Samalla mökkireissulla kaivoimme myös vanhan nallelautan esiin, jotta nallet pääsevät testaamaan uusia pelastusliivejään. Tein pelastusliivit halkaistuista kuohuviinipullon korkeista sekä styroksin paloista, jotka päällystin oranssilla kankaalla. Pelastusliivien siis pitäisi toimia ihan oikeasti, tosin tätä en onnistunut testaamaan koska nallet kelluvat ilmankin niitä.

Paddingtonin menoa ja meininkiä voi seurata Instagramissa @ paddington.adventures

0 kommenttia:

Lähetä kommentti