3.12.2020

Nallekotiprojekti: DIY minikeittiö


Nallekotiprojekti kaipasi lisää sisustusta. Olin katsellut Sinellin tee-se-itse minihuone-bokseja jo jonkin aikaa, kunnes tuli tarjous jolla sen sai puoleen hintaan eikä tarvinnut enää miettiä. Sitä kyllä täytyi vähän miettiä minkä kolmesta minihuone-vaihtoehdosta ottaisin (keittiö / ompeluhuone / puutarha), mutta lopulta päädyin keittiöön. Oikeastaan valinta oli selvä, koska nallekodissa on keittiö, mutta ei paikkaa ompeluhuoneelle tai puutarhalle.

Olin katsellut kaikki löytämäni kuvat ja videot minikeittiöön liittyen, mutta boksin avaaminen silti yllätti tavaran ja puuhasteltavan määrällä. Niin paljon kaikkea :D Tähän päivään mennessä (parin kuukauden aikana) olen rakentanut ehkä puolet kaikesta mitä boksi sisältää.

Tässä osittain myös vanhaa tavaraa, mutta mm. keittiötasot, korit ja paperipussit ovat minikeittiöboksista peräisin.

Myös vanha keittiötaso vielä käytössä huoneen toisella laidalla! Väliseinä olohuoneen ja keittiön välillä on romahtanut, joten taso toimii tällä hetkellä saarekkeena.
Patonki, pannu ja purnukat ovat minikeittiöboksista peräisin.

Tee-se-itse minikeittiö on ollut hyvä ostos. Olen saanut myös ideoita miten monenlaisia miniatyyriasioita voi rakentaa yllättävistä ja yksinkertaisista materiaaleista. Miinusta pitää kyllä antaa boksin ohjekirjasta, joka on todella surkealla englannilla kirjoitettu eikä aina ole täysin selvää mitä pitäisi tehdä.

Seuraavana voisi olla vuorossa rakentaa nallekotiin muutama ikkuna, joihin minikeittiöboksista myös löytyy materiaaleja.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti