3.11.2019

Nalleween


Varasin tänä Halloweenina nallekaapista yhden hyllynpuolikkaan nallejen Halloween-huoneeksi, eli Nalleweeniksi. Laitoin kaappiin tunnelmavalot ja puuhastelin pientä rekvisiittaa.


Ensimmäisenä piti saada nalleille kurpitsoja. Löysin netistä ohjeen hauskannäköisiin virkattuihin kurpitsoihin. Kurpitsat virkattiin tasona, joten silmukoita ei tarvinnut koko ajan laskea ja siksi kurpitsoja oli myös helppo tehdä kasapäin TV:ta katsellessa. Sopivan värisiä lankojakin löytyi laatikosta kylliksi.


Miniruukusta sai nalleille pääkallopatsaan. Lisäsin pandankorvat sen jälkeen, kun laitoin patsaan hyllylle pandojen viereen ja huomasin kutkuttavan yhdennäköisyyden.


Muutamia pahvisia lehtiä teipillä takaseinään. Nämä tuppaavat putoilemaan, mutta en uskaltaltanut käyttää sinitarraa tahrojen pelossa.


Tämä nalle on pukeutunut Halloween-asuun jo 2 vuotta sitten, jolloin sain idean pukea kaikki pikkunallet Halloweenia varten. Idea ei edennyt pitkälle ja nalle jäi odottamaan, josko jonakin tulevana Halloweenina muutkin saisivat asun.:D


Tein Nalleween-huoneeseen myös pienen maton. Tästä lisää myöhemmin!

Hyvää Nalleweenia!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti