26.8.2018

Virkattu seinäpussukka


Muutama päivä sitten Sinellin uutiskirjeessä oli hauska puuhasteluidea. Halusin heti kokeilla tehdä jotain saman kaltaista. Kuvassa olleella nallella saattoi olla jotain tekemistä inspiroitumiseni kanssa...


Sinelliin tai muualle en jaksanut lähteä, mutta muistelin että lähi-Lidlissä oli ollut myynnissä jotain virkkaussettejä paksulla langalla. Sieltä niitä vielä löytyikin. Setissä oli mukana myös koukku ja muutama valmis ohje.


Ensimmäinen yritys ei oikein onnistunut: tein pussukasta ihan liian leveän, jolloin siitä tuli myös niin löysä, ettei nalle pysynyt kyydissä nätisti. Purkuhommiin :<


Vielä toisellakin kertaa pussukasta tuli liian iso, mutta kolmannella kerralla vihdoin sopiva! Kiinnitin vielä yläosaan puutikun ja siihen rautalankaa, josta pussukan voi ripustaa seinälle.


Lopuksi vielä nalle pussukkaan :3 Ei siitä nyt ihan täydellinen tullut (liekö väärän väristä lankaa tällaiseen) mutta ihan söpö kumminkin. Ehkä puutikun paikalle voisi joskus vaihtaa oikean puukepin kuten alkuperäisessä ohjeessa. Lankaa myös jäi vielä paljon, joten ehkä koitan vielä myöhemmin uudelleen vaikka jollain vähän erilaisella idealla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti