25.2.2018

Bullet journal

Eräänä viikonloppuaamuna päätin aloittaa bullet journalin eli bujon. Konsepti oli tuttu jo ennestään mutta jotenkin en tullut koskaan aloittaneeksi aiemmin. Oletin etten saisi sinne tarpeeksi sisältöä, kun mulla ei ole juuri koskaan mitään menoja ja elämäni on jokseenkin yksitoikkoista :D Mutta muuten bujo vaikutti kyllä ihan mun jutulta, sellaista pientä pipertämistä ja asioiden listausta. Ehkä lopulta bongasin netissä tarpeeksi monta kivaa ideaa jotta päätin kokeilla.


Akateemisesta hankin muistikirjan valkoisella paperilla. Ehkä pistesivuinenkin olisi ollut kiva, mutta niissä oli kaikissa sivunumerot ja pitää kumminkin olla varaa poistaa välistä epäonnistuneet sivut (ainakin näin alkuvaiheessa). Lisäksi hankin muutamia kalligrafiatusseja.
Omasta takaa löytyi vielä Sakura Pigma Micron-kyniä joita netissä suositeltiin bujo-käyttöön.

Alkuun vuosi pikseleinä. Olennaiset pikselivaihtoehdot on tärkeitä.

Ehkäpä juuri tämän idea sai aikaan päätöksen bujosta :D
Kaikki kolme ekaa generaatiota kirjoitettu ylös (386 Pokemonia)!

Tärkeitä sivuja :3 Tänä vuonna Ähtäriin!
(Myönnettäköön että lista on alalajien osalta vähän random ._.')

Olennaiset matkustuslogit.
Junanvaihtoja ei lasketa :D


Siinä muutamia alkupään sivuja. Varsin hauskaa on ollut tähän mennessä, saa nähdä kuinka jatkuu ja kuinka kauan jaksaa nähdä vaivaa joka sivun kanssa.

Jännä juttu, mutta itse asiassa mulla oli jo aikoinaan teininä vähän saman tyyppisiä "kokoelmavihkoja". Ei ihan niin tiuhaan täytettäviä kuin bujo, ennemminkin semmosia kerran-pari vuodessa täytettäviä. Niissä oli esim. kysymyksiä joihin kävin aina vastaamassa, "merkkaa rasti jos" -tyyppisiä kyselyitä ja listoja parhaista laulajista ja kivoimmista pojista :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti