16.10.2016

Nallemakuupussin monet muodot

Nallemakuupussi on yksi maailman hienoimpia juttuja. Joku saattaisi jopa sanoa että olen hurahtanut nallemakuupussiin liiankin kanssa... Kyse on siis tällaisesta jutusta/kuvasta/konseptista jossa Rilakkuma nukkuu keltaisessa makuupussissa:


Ja nallemakuupussihan on ihan paras mahdollinen aihe kaiken sortin puuhasteluun. (Paitsi korviksiin, koska ne näyttäisivät liikaa banaaneilta, enkä tykkää banaaneista.)

Huovutettu nallemakuupussi :3

Huovutetun nallemakuupussin välivaiheita: 
munkki, muumio, perhosen kotelo, Lukitarin saalis

Kotitekoinen nallemakuupussi omalle nallelle :3 Tehty fleecestä. En pahemmin mittaillut vaan oletin että kyllä se jollekin mun lukuisista nalleista kumminkin sopii. Muuten sopiikin mut naama-aukosta tuli liian iso.

Nallemakuupussi vesiväreillä. En ole varma oliko tuo sininen väri taustalle ihan onnistunut valinta. Työn nimeksi tuli "Nalle laineilla".

Eräs toveri arveli että tämän ruokataideteoksen aiheena on Rilakkuma ruumiinavauspöydällä. Nalle-parka!

Ainakin yksi suuri nallemakuupussi-idea on vielä toteuttamatta, nimittäin oikea nallemakuupussi jonka sisään mahtuu ihminen. Voi kyllä olla ettei se ihan lähiaikoina toteudu, ei olisi kumminkaan ihan helppo tai halpa homma. Ehkä sitten jos löytäisin jostain valmiin keltaisen makuupussin johon voisi vaan lisätä korvat...

Onhan minulla yksi tällainen "oikea" nallemakuupussi myös. Tämä oli huomaamattani tupsahtanut nallehyllyyni eräänä White Dayna <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti